18 DE MAIG, LA GRAN FESTA DELS MUSEUS

Des de 1977, el 18 de maig se celebra arreu del món el Dia Internacional dels Museus, un dia a l’any en què els museus són els veritables protagonistes. Per celebrar aquesta festa, els museus de Catalunya celebren jornades de portes obertes i un munt d’activitats entre el 18 i el 21 de maig.

Un museu per a cada dia
A Catalunya comptem amb 112 museus que es tradueixen, sumats a les seves extensions, en 227 equipaments museístics i 396 col•leccions obertes al públic i de temàtica molt diversa. Museus d’art, d’arqueologia i d’història, monogràfics, d’etnologia, de paleontologia, de ceràmica, de zoologia, de cinema, de disseny…
Un museu diferent perquè cada dia de l’any grans i petits descobreixin, aprenguin i gaudeixin de la història, la cultura i el coneixement, tot connectant amb les seves inquietuds i emocions.
Consulteu les activitats que ha preparat enguany el Museu d’Art en aquest enllaç: http://www.museuart.com/event/joies-del-museu-amb-musica/
Com et sents avui? Tria el teu museu i comparteix la teva experiència
a les xarxes socials amb #DIM2017

 

Post a comment