El Museu d’Art de Girona presenta dissabte 11 de juny el catàleg de l’exposició “Santiago Rusiñol en terres Gironines”

catalegrusiñol

 

El Museu d’Art de Girona presenta aquest dissabte 11 de juny a les 11.30 h el catàleg de l’exposició Santiago Rusiñol en terres gironines. Una publicació que ressegueix les estades de Rusiñol i l’obra literària i artística de l’autor exhibida a la mostra.

La publicació ha estat  per coordinada per Margarida Casacuberta, i compta amb textos de: J.M. Puigvert, Narcís Figueras , Ma. Lluïsa Faxedas, Vinyet Panyella, Jordi Falgàs, Mercedes Palau-Ribes, Ma. Àngela Vilallonga, Eva Vàzquez, Glòria Granell i Iolanda Vila. En tots ells es posa de manifest el vincle del pintor amb Girona que mantingué fins al final de la seva trajectòria. Un catàleg indispensable per comprendre l’evolució de l’obra rusinyoliana en clau gironina.

Seguidament hi ha programat un Vermut d’Art entorn a l’exposició de la mà de Margarida Casacuberta, co-comissària de la mostra que ha estat prorrogada fins al 6 de novembre de 2016.

Post a comment