Per molts anys!

Si vols celebrar un aniversari diferent amb els teus amics i amigues, vine al Museu d'Art. Dracs, àngels, dimonis i mil animals fantàstics que viuen dins els quadres t'hi acompanyaran. Amb una visita lúdica i jocs de descoberta adaptats a la teva edat, podràs descobrir personatges i obres d'art i, al taller, experimentar amb tècniques artístiques per gaudir d'un aniversari molt especial que no oblidaràs. L'activitat inclou una visita dinamitzada a una part de la col.lecció, un taller d'art i la cessió d'espai per a la celebració.

NIVELL EDUCATIU
De 3 a 12 anys

LLOC DE REALITZACIÓ
Museu d'Art de Girona
Pujada de la Catedral, 12
Girona

DURADA
De 10 a 18 h (horari per convenir)

INSCRIPCIONS
Servei Educatiu del Museu d'Art de Girona
De dilluns a divendres de 10 a 14 h

Consulteu el preu i demaneu més informació al tel. 972 41 40 58 o per correu a l'adreça reserves.girona.acdpc@gencat.cat